Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2017 02:06 - Модерен цвят на косата 2017. Какъв цвят коса ще бъде на мода през новата година?
Автор: nikoll97 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1908 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Най-модерен цвят на косата 2017 – перла blond, който може да подчертае достойнствата и прикриване на недостатъците на всеки един вид. В същото време, момичета, които предпочитат други нюанси къдрици, също така ще можете да изберете подходящия нюанс сред актуалните възможности.


image

Всяка година ни носи нови тенденции в облеклото, обувките, аксесоарите, както и други елементи на образа. По-специално, мода годишно диктува определени правила, свързани с това какви начини и възможности за оцветяване направления ще бъдат най-предпочитани през настъпващия сезон.

Цвят на косата 2017 – модни тенденции

Винаги да изглеждат привлекателно, жените трябва да знаят, какъв цвят коса е на мода през 2017 година, защото той е от решаващо значение за създаване на завършен женски образ. В допълнение, той показва на другите индивидуален стил . Модерен цвят на косата в 2017 г. трябва да бъде равномерен, спокоен, допълват основния тон без изразителни реализации и не твърде силно контрастирующим с него.

Модерен цвят на косата 2017 – blond

Ако по-рано, на върха на популярността е радикално осветление рошава коса до интензивни пепельных или платина нюанси, модерен светъл цвят на косата 2016-2017 – това е естествен blond с бежово или пясъка отлив. Най-актуални ще се превърне в цялата палитра от златни цветове, превъзходен сочетаваш се с руси и кестенява багрила, които при необходимост може да се прилага по отношение на корените.

При това, ако осветление се постига с помощта на техника мелирования, в новия сезон не си струва да използвате са ясно подчертани от контрастни кичури. Напротив, по-добре да се предпочитат сламени или златисти елементи, които трябва плавно да се разтвори в общия обем на резба. Идеалното мелирование 2017 г. трябва да се създаде ефекта на прегаряне направления на слънце, което ще освежи обичайния начин.

Момичета, които са избрали, е най-модерен цвят на косата 2017, е полезно да се обърне внимание на една от следните тенденции:

  • скъпа униформа оцветяване перфектно освежава външния вид на всички представителки на прекрасния пол, като в нейния образ слама, мед или пшенични переливания. 
  • ягодово blond ще позволи на всяка жена да се открояват от тълпата. Междувременно, този модерен цвят на косата в 2017 г., могат да използват дамите с къса коса;
  • вариант „платинена блондинка“ подходящ за момичета с типа на външен вид „студена зима“. С него трябва да се полагат специални грижи, тъй като той е в състояние да докаже различни несъвършенства на кожата;
  • „мръсни“ blond – изключително модерен цвят на косата 2016-2017, която се разби в света, актуални тенденции и постоянно се хванат на върха на популярността. За създаването му е като за база се взема пепеляв или платинен цвят, който тонизирана по-тъмни елементи;
  • блондирование карамел със сигурност ще оценят момичета, които предпочитат дълбоки наситени нюанси. Този вариант, съчетаващ бежово направления със златист блясък и меки преходи, пасва чудесно на дами с всякакъв вид външен вид.

 

image
image
image


Тагове:   коса,   цвят,   2017,


Гласувай:
1



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikoll97
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 11351
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930