Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2017 13:54 - Модните тенденции при обувките за пролетно-летния сезон
Автор: nikoll97 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 697 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

А ето кои са водещите тенденции при обувките през пролетта и лятото според експертите на Decihmann:

Летен заряд, еспадрили: те отново са всеобщи любимци и един от най-важните летни трендове. Пъстроцветни, свежи, с различни декорации, с блясък, бродерии и перли, те създават невероятно лятно настроение.

image

Шик над глезена:
това са летни боти и ботуши на Deichmann, отново хит сред дамите. Предимството на този тип обувки е тяхната функционалност: удобни, запомнящи се и шик в едно. От Deichmann очакват, че най-търсени през сезона ще бъдат светлите ботуши с перфорации, сплетени каишки и катарами, които допълват перфектно визията.

image

Поглед от високо: сандалите и обувките на висок ток се грижат за женствената и елегантна страна на лятото. На фокус са шикозните и класическите модели с изтънчени детайли. Черното от своя страна отновo се нарежда на предни позиции, подходящ цвят на всяка обувка и страхотен завършек към цветния летен аутфит.

image

image

image

Спортен дух: спортните модели отдавна вече се приемат не само като обувки за свободното време. Сникърите намериха своето място и в офиса и могат да се носят по всякакви поводи. Особено модерни ще са златисто-розовите варианти, които предлага Deichmann.

image

Безгрижна лекота: Здравейте, равни сандали! Сред летните модни акценти на Deichmann са и леките отворени сандали - с масивен или клиновиден ток, с дебела подметка, съвсем равни и комфортни или пък с връзки около глезена. Допълнение към лятната визия са страхотните сандали в етно-стил с перли, ресни или бродерии, както и съвсем изчистените модели.

Стилен комфорт: Какво е лятото без любимия за дамите клиновиден ток? Той е все така желан, особено в съчетание с платформа. Токовете от корк или лико, пък придават на обувките характерната лежерна плажна визия.
Този път обаче новините от обувната компания Deichmann не се изчерпаха с тенденциите за топлите сезони. По време на събитието беше оповестена и новината за откриването на онлайн магазина на компанията. От средата на април всички клиенти на веригата са добре дошли в онлайн магазина на deichmann.com. Доставката ще бъде напълно безплатна и всеки ще има възможност да поръчва 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и да се наслаждава на своя любим чифт обувки.

image

На финала на събитието Теди Кацарова представи най-ритмичната новост при Deichmann, а именно британската певица Ели Голдинг и нейната първа собствена колекция обувки, създадена специално за немската компания. Ели Голдинг впечатлява не само със завладяващия си глас, но и с уникалния си стил. Тази година тя демонстрира своя усет към новите модни тенденции, представяйки своята собствена колекция обувки „Ellie Goulding Star Collection”за Deichmann. Съпътстващата кампания е заснета от големия моден фотограф Луи Банкс, а стайлингът е доверен на Шер Култер, която е работила със звезди като Роузи Хънтингтън-Уайтли, Кирстен Дънст и Деми Мур. Режисьор на телевизионния клип е самият Емил Нава, известен с клиповете си към песните на Риана, Селена Гомез, Калвин Харис и Ни-Йо. “Ellie Goulding Star Collection” е достъпна от март 2017 г. в някои от филиалите на Deichmann у нас. 

image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikoll97
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 11285
Постинги: 4
Коментари: 1
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031